Budinca Paula

de Bunica in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 5288 vizualizari

 

Vazand cu cata placere mananca nepotul meu Budinca Paula cumparata, am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri amidon alimentar fin de la Dr. Oetker
  • 400 ml. lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g. unt
  • 1 lingura cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Paula:

Am pregatit doua cratite mici. Am pregatit in fiecare cate o lingura de zahar, o lingura de amidon, la una din ele am pus o lingura de cacao si cate 200 ml. lapte in fiecare. Le-am pus pe foc pe rand: intai cea cu cacao si apoi pe cea simpla. Le-am fiert la foc potrivit circa 7-8 minute amestecand tot timpul ,sa nu se prinda.Se fierb pana dand cu lingura ,ramane semn in urma. Se iau de pe foc , se pun cate 25 g. unt si cate o jumatate de plic de zahar vanilat la fiecare ameastecandu-se bine.

Eeee si acum se pune in pahare alternativ : o lingurita simpla ,una cu cacao si tot asa pana se termina.

A fost foarte apreciata de nepot si bunica multumita ca el a mancat cat de cat sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Paula" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, budinca si frisca